Začínáme – nová značka a nový web

Během prázdnin jsme udělali malý krok pro lidstvo, ale velký krok pro nás :). Z původní značky, pod kterou jsme ještě v červnu 2012 vystupovali, jsme se posunuli ke značce vlastní, Petr Macek & Co., a novému webu, www.petrmacek.cz, podporujícímu tuto novu značku.

Nová, vlastní, značka nám umožní být flexibilnější, budeme moci směrovat naši agenturu vlastním směrem. Kromě nového webu, který je velmi odlišný od toho původního, se liší i náš přístup k propagaci na internetu. Budeme nadále používat nástroje, které byly a stále jsou k dispozici (např. PPC reklama, webová analytika, optimalizace stránek pro vyhledávače či konverze atd.), ale na propagaci se budeme dívat mnohem strategičtěji. Nebudeme hlásat, jací jsme experti na PPC nebo SEO nebo reklamu na Facebooku, a tím vše zachráníme. My budeme nabízet celistvé online strategie, díky kterým budou naši klienti úspěšně propagovat své firmy, služby, produkty na internetu.

Klientům budeme nabízet komplexní řešení, navrhneme strategii, jak na internetu uspět, nenabídneme jen sadu samostatně stojících nástrojů, které možná krátkodobě pomohou. Samozřejmě bude často součástí strategie kombinace známých technik jako je PPC reklama či vytvoření prezence na Facebooku, ale budeme tyto techniky používat pouze v případech, že to opravdu dává smysl, že to pomáhá k cíli, který si klient vytyčil.

Nadále budeme aktivně školit společnosti, kterým vyhovuje individuální forma školení více než školení skupinová, kterým vyhovuje fakt, že řešíme jejich konkrétní situaci a problémy, v termínu a místě, které vyhovuje jim. Budeme také pokračovat v pořádání seminářů pro obchodní spolky jako jsou hospodářské komory. Nově začínáme plánovat online webináře, na kterých budeme školit základy online marketingu ty zájemce, pro které je složité za školením cestovat nebo jsou standardní školení nad jejich finanční možnosti.

Jsme opět více méně na začátku, zůstáváme ale stejní a malí, a věříme, že vstupujeme správnou nohou :).

Petr Macek se představuje:

Pomáhám společnostem uspět na internetu. Cílem mojí práce je pomoci společnostem oslovit a získat zákazníky, vybudovat povědomí o jejich produktech a službách, vylepšit jejich reputaci a také efektivněji komunikovat se zákazníky. Zabývám se vytvářením a realizací strategií pro propagaci firem na internetu. Mnou navržené strategie jsou šité na míru každé společnosti a jejich účelem je splnit cíle, které společnost pro marketing na internetu má. Online marketing také pravidelně školím a pořádám v této oblasti semináře. Soustředím se na individuální školení pro firmy, které chtějí během školení řešit jejich vlastní problémy a veřejná školení pro ně nejsou ta nejefektivnější.
Příspěvek byl publikován v rubrice Jak uspět na internetu, Novinky od Petr Macek & Co. se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Začínáme – nová značka a nový web

  1. Nikos napsal:

    Skvělé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..