Pomáháme spouštět portál pracezeny.cz

Na MDŽ došlo k oficiálnímu spuštění pracovního portálu pro ženy PráceŽeny.cz a to na tiskové konferenci.

Za portálem stojí Petra Janíčková, se kterou jsem spolupracoval již na projektech a seminářích v Britské obchodní komoře (British Chamber of Commerce). Na projektu PráceŽeny.cz pomáhám jako specialista na online marketing, pomáhal jsem vytvářet webové stránky a společně budeme portál i propagovat online.

Portál by měl primárně nabízet pracovní pozice ženám na mateřské, ženám, které hledají částečné nebo flexi úvazky. V nabídce by měly být i pozice manažerské. Projekt podporují mnohé velké značky jako Škoda Auto, Česká spořitelna, T-Mobile, RWE a další.

Věřím, že se portálu bude dařit a držím jim palce!

Petr Macek se představuje:

Pomáhám společnostem uspět na internetu. Cílem mojí práce je pomoci společnostem oslovit a získat zákazníky, vybudovat povědomí o jejich produktech a službách, vylepšit jejich reputaci a také efektivněji komunikovat se zákazníky. Zabývám se vytvářením a realizací strategií pro propagaci firem na internetu. Mnou navržené strategie jsou šité na míru každé společnosti a jejich účelem je splnit cíle, které společnost pro marketing na internetu má. Online marketing také pravidelně školím a pořádám v této oblasti semináře. Soustředím se na individuální školení pro firmy, které chtějí během školení řešit jejich vlastní problémy a veřejná školení pro ně nejsou ta nejefektivnější.
Příspěvek byl publikován v rubrice Digitální marketing, Internetový marketing, Novinky od Petr Macek & Co., Případové studie & reference. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..